Geloven in jezelf en in je eigen geluk. Het heft letterlijk in eigen handen nemen om dat geluk te creëren. Want laten we eerlijk zijn, het leven is niet altijd makkelijk! Het leven gooit soms citroenen in je gezicht. En hard! 
 
 
“Een slechte dag hebben mag, maar met Firm Axe sla je je erdoorheen.” 
 
 
Firm Axe vertelt een verhaal, mijn verhaal. Over hoe ik in een diep dal belandde, mensen én mezelf verloor. Hoe ik knopen moest doorhakken, keuzes moest maken, voor mezelf moest kiezen. Rust vinden werd mijn nieuwe missie. En vooral, rustig blijven. 
 
De Firm Axe bracelets hebben een abstracte hakbijl als sluiting. Firm staat voor standvastig. Axe voor die hakbijl, waarmee jij jouw eigen knopen kunt doorhakken. 
 
Deze armband dient als herinnering. Die reminder die je af en toe nodig hebt. Als handvat, een houvast. Standvastig, eerlijk en realistisch. 
 
Get your axe together. 
Onderhoud
Algemene voorwaarden
Mijn account