Onderhoud Firm Axe Armband

Draag de armband niet tijdens douchen/zwemmen. Het leer kan kan tegen vocht maar de duurzaamheid vermindert als deze erg nat wordt. 

Door de PH-waarde van je huid kan de Axe van je armband verkleuren. De Bronze Collection is hier het meest gevoelig voor. Dit kan je niet voorkomen maar wel oplossen, dit door middel van de Axe(zonder het leer) 5 minuten in een bakje met tomatenketchup te weken. Hierna goed afspoelen met water en sop. Hierna kan je hem nog oppoetsen met een schone zilverpoetsdoek(of brillenpoetsdoek). 

Rauw brons zal na verloop van tijd iets doffer worden, om dit op te lossen: Maak de knoop boven de Axe los en leg deze 5 minuten in een bakje met ketchup. 

Gebruik een brillenpoets doekje om de Axe regelmatig schoon te maken, hierdoor blijft hij netjes. 

Mocht de armband op de juiste maat zijn, ga niet oneindig door met het schuiven van de schuifknoop. Hierdoor zal het leer zwakker worden op dat specifieke punt

Draag je armband tijdens normale omstandigheden. Dus niet als je zware lichamelijke inspanningen doet zoals sporten, rennen, schoonmaken etc. 

Draag de armband niet bij huishoudelijk of ruw werk en bij het sporten. De armband kan hierbij beschadigd worden door bepaalde schoonmaakmiddelen en door te hard stoten. 

Make-up, Haarlak en parfum bevatten stoffen die, als ze in aanraking komen met de metaallegeringen, vlekken kunnen veroorzaken op huid en kleding. Ook kan het de metaallegering verkleuren. Het is het beste om de armband pas op het allerlaatst om te doen.

Doe de armband altijd af af je gaat slapen.

Bewaar de armband niet in de badkamer. De hoge luchtvochtigheid kan je sieraden aantasten.

Onderhoud
Algemene voorwaarden
Mijn account